Marka : Emlak Ekspresi
Tarih : 07.11.2015

BASIN BÜLTENİ / HAKAN URAL’LA EMLAK EKSPRESİ’NDE BU HAFTA

HAKAN URAL’LA EMLAK EKSPRESİ’NDE BU HAFTA

Hakan Ural, Türkiye’nin tek emlak programı Emlak Ekspresi’nde bu hafta Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya’yı vemilli voleybolcumuz Duygu Bal’ı ağırlayacak.

Hakan Ural’ın sunduğu Türkiye’nin tek emlak programı Emlak Ekspresi, en uygun konut projeleri, ayrıcalıklı yaşam alanları, bölge analizleri, yatırım değerlendirmeleri, gayrimenkul sektörünün geleceği, uzman görüşleri ve sürpriz ünlü konukları ile her hafta Pazar günü saat 10:15’te Habertürk TV ekranlarında emlak sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Hakan Ural, programın bu haftaki bölümünde, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya’yı ve son olarak Fenerbahçe’de forma giyen milli voleybolcumuz Duygu Bal’ı ağırlayacak.

“Ev alırken ve konut kredisi kullanırken nelere dikkat etmeli?”, “Nasıl ev sahibi olacağız?”, “Gayrimenkul yatırımı cazibesini koruyor mu?”, “Hangi bölgeye yatırım yapmalı?” sorularının yanıtlarını arayan Emlak Ekspresi, Hakan Ural’ın sunuculuğunda yarın (08.11.2015) Habertürk TV’de emlak ve gayrimenkul sektörüne dair merak edilenleri ve sektöre dair son gelişmeleri Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve milli voleybolcumuz Duygu Bal ile değerlendirecek.