Marka : Suave
Sektör : Ev - Dekorasyon
Tarih : 06.05.2014

BASIN BÜLTENİ / KLİMA KAPATTIRAN PİKE: TRİL!

KLİMA KAPATTIRAN PİKE: TRİL!

Sıcak geceler kapıda! Vücut ısınızı baskılamayan, dış serinliği içeri geçiren gözenekli pike Tril’le bu yaz terlemeden, rahat rahat uyuyacaksınız.

Herkes yazın rahat uyumak ister. Ama bu sıcaklarda mümkün mü? Herkesin terden uyuyamadığı, üzerindeki pike, çarşaf veya nevresimin battığı geceler olmuştur. Küresel ısınmayla birlikte bu gecelerin sayısı da artıyor. Eski uyku ürünleri yeni sıcaklarla baş edecek gibi değil. Sıcak havalarda uyku kalitenizi bozan ter, nem, klima rahatsızlıkları gibi olumsuz etkileri ortadan kaldıran yeni yazlık ürünü Tril’le bu yaz rahat rahat uyuyacaksınız. Dünyanın en yumuşak pikesi Tril’e sahip olabilmek için yapmanız gereken tek şey Suave.com.tr’yi ziyaret etmek.

Tril’in akordeon şeklinde örgüsü ve gözenekli desenleri; hava geçirgen ve emicidir. “Aero-pore” teknolojisi; hava kanalları ile vücudunuza nefes aldırır, nemini çeker. Yazın serin uyumak için klima kullanmak maliyetli ve sağlıksızdır.  Tril’in “Aero-pore” gözenekleri ısı dengesini kurarak pike içinde pişmeyi engeller. Bunaltmaz, terle uyanmayı ve uykunun bölünmesini önler. Bu nedenle Tril, klima kapattıran pikedir; klima ihtiyacını azaltır. Bu yaz rahat bir uyku için Suave.com.tr’deki Tril koleksiyonuna bakmayı unutmayın.

Suave.com.tr Hakkında

Suave.com.tr (NY Bilişim Tekstil Pazarlama Ltd. Şti.), Saçlı Tekstil A.Ş bünyesinde kurulmuş bir grup şirketi olup, 2012 yılında faaliyete başlayan, %100 Türk girişimli, İstanbul merkezli bir e-ticaret sitesidir. Evine değer verenlerin yeni adresi sloganıyla sektöre giriş yapan Suave, ev tekstili ve dekorasyonundan elektrikli ev aletlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Pazardaki güçlü rakiplerine rağmen kısa sürede adını duyurmayı başaran Suave, her geçen gün ürün yelpazesini geliştirmekte ve herkese uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle evine değer verenlerin tek adresi olmayı hedeflemektedir.